BakavondReclame2.jpg

De Visitatie Koekenbakprestatie!

Iris heeft  een nieuwe uitdaging voor ons in petto: de grote Visitatie koekenbakprestatie, ten voordele van de warmste week. We steunen hierbij de vzw "School en Ziek zijn" (S&Z). S&Z geeft gratis les aan zieke kinderen en jongeren. Deze leerlingen kunnen door een ziekte, een ongeval of een heelkundige ingreep, tijdelijk niet naar school.

Bij deze nieuwe uitdaging zullen we bakken met z'n allen, dat zal Iris wel bevallen! Van 11 t.e.m. 15 december bakken we met de hele school  verse koekjes. Via de klasleerkracht kunnen jullie koekjes bestellen en op die manier de vzw "School en Ziek zijn" steunen.

Ook (groot)oudes zijn welkom om te helpen bij deze uitdaging. Op 14 december organiseren we een heuse bakavond van 19u tot 22u, komen jullie ook?

PosterA3.jpg

De Visitatie ‘KNAL’ prestatie

Dit schooljaar wordt een KNALjaar!  Met het jaarthema leggen we de nadruk op een goede samenwerking want samen kunnen we veel meer dan alleen. Iris, het meisje met de gele jurk en de rode laarsjes, daagt ons allemaal uit.  Via deze link kan je volgen met welke uitdaging we nu bezig zijn!
We knallen met z’n allen! Doe jij ook mee?

exentra.png

Wij zijn een Exentra-school!

Sinds januari 2013 volgt onze school  een intensief nascholingstraject gegeven door Exentra, een expertisecentrum rondom hoogbegaafdheid. We zijn heel trots om bij de welgeteld 100 deelnemende scholen in geheel Vlaanderen te behoren!

Tijdens maandelijkse sessies werden wij gecoacht o.l.v. professor Tessa Kieboom bij de uitwerking van een gepast onderwijsbeleid en -aanbod voor sterke en hoogbegaafde leerlingen en voor kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong.

Stap voor stap bouwen wij onze expertise en materialenbank verder uit.