vijfde leerjaar

26/03/2020

Patsy Mc Donald selecteert de winnaars van de afvalmannetjes!

Er zijn al even nieuwe regels bij het sorteren van afval, dit is Patsy Mc Donald natuurlijk niet ontgaan. Ze zou graag de afvalbakken op de school een beetje vernieuwen om het sorteren gemakkelijker te maken! Daarvoor riep ze de hulp van onze oudste kleuters in...

Onze oudste kleuters kregen de…

22/03/2020

Digitale tips

Beste ouders,

Hier kunnen jullie per leerjaar enkele links vinden om thuis jullie kinderen bepaalde inhouden te laten inoefenen.

Aangezien sommige ouders misschien niet zo goed weten hoe ze dit thuis moeten aanpakken, kunnen volgende tips helpen:

  • Baken de werktijd zoveel mogelijk…
11/02/2020

Dikke truiendag in de kleuterschool

Vandaag is het dikke truiendag. In de kleuterschool kreeg elke klas bezoek.

Twee leerlingen van 'Kinderkijk' uit het vijfde leerjaar kwamen met juf Dyantha langs in alle klassen om een woordje uitleg te geven.

Vergeten jullie niet om altijd de verwarming een beetje lager of eens uit te…

14/12/2019

Ons warm kerstconcert!

Iedereen keek er lang naar uit en zaterdag 14 december was het eindelijk zover: 53 leden van Amawomba gaven het beste van zichzelf in een warm kerstconcert. De minutenlange staande ovatie na afloop was dan ook meer dan verdiend. Een prachtige resultaat van maandenlang hard werk.

Wie er niet bij…

17/11/2019

De week van het bos met 5C en 2C

Het tweede en vijfde leerjaar gingen samen naar het bos. We genoten van een leuke namiddag! Kijk maar naar onze creatieve mandala's!
17/10/2019

2A en 5A maken herfstmandala's

Tijdens de week van het bos staat plezier beleven in de natuur centraal. Wij trokken vandaag naar het Azaleapark om samen prachtige herfstmandala's te maken. Wat vonden ze dit leuk! Kijk maar mee naar de resultaten.
16/10/2019

2B en 5B samen op stap

Van 13 tot en met 20 oktober staat de week van het bos in het teken van ravotten. De kinderen van 2B en 5B gingen samen op stap naar het Azaleapark en maakten samen prachtige herfstmandala's. Kijken jullie even mee naar deze pareltjes?

13/10/2019

De visitatie afval ophaalprestatie!

Vandaag konden we eerst genieten van een heerlijk ontbijtbuffet op onze school. Vervolgens waren we helemaal klaar om de handen uit de mouwen te steken... We maakten de directe schoolomgeving een stuk mooier door overal afval te rapen. We stonden ervan versteld hoeveel afval we overal konden…

04/10/2019

Saved by the bell 2019

Vandaag is het 'Saved by the bell'. Een dag om eens extra stil te staan bij het belang van goed onderwijs voor iedereen.

Deze ochtend werd iedereen onthaald met belgerinkel aan de schoolpoort. De kinderen zwaaiden er op los met hun belletjes.

Op de brug van de lagere school werd een…

18/09/2019

Patsy en Paco terug bij elkaar!

Dag beste dierenvrienden!

Na een warme oproep van Patsy Mc Donald (onze reporter van dienst) gingen jullie met z'n allen op zoek naar Paco de pelikaan. Na enkele vragen en goede antwoorden over pelikanen en het krijgen van tips vonden jullie Paco terug. Het was niet zo een pretje om te zien hoe…

geplande activiteiten

Er zijn geen geplande activiteiten
PHOTO_2019_08_28_12_15_30_20.jpg
juf Marjolein, juf Joline en juf Liselotte
DSC_0068.JPG
juf Joline
DSC_0070.JPG
juf Liselotte
Image not found
juf Anne
DSC_0076.JPG
juf Leen
DSC_0084.JPG
juf Marjolein