Iris daagt uit: lezen in de klas!

09/10/2017

Terwijl we nog volop aan het lopen zijn met alle kinderen, heeft Iris al een nieuwe uitdaging voor ons klaar… Ja hoor, er valt opnieuw een puzzelstuk te winnen! Spannend… Klaar voor de volgende KNALprestatie?!

Iris is dol op lezen en dat doet ze liever samen dan alleen. Prachtige prentenboeken, informatieve boeken, spannende stripverhalen, … ze kan er niet genoeg van krijgen! Daarom daagt ze de hele school uit om elke dag samen te lezen, van jong tot oud! Bij de kleuters zal er elke dag voorgelezen worden en in de lagere school zal er elke dag één kwartier vrij gelezen worden. Op die manier maken de kinderen in één jaar tijd kennis met meer dan een miljoen woorden!

Iris maakte een kort filmpje waarin ze alvast het goede voorbeeld geeft, kijken jullie even mee?
Zijn jullie klaar voor deze uitdaging? Dan zitten we binnenkort allemaal met onze neus in de boeken!

Images

PosterKwartierMakersA3