De Visitatie KnalprestatieDANS!

08/11/2017

De Visitatieschool is volop aan het knallen met de hele school! 

Dat hebben we al goed bewezen tijdens de vele spurtjes naar Spanje. Daarvoor verdienden we al één puzzelstuk. Om het tweede puzzelstuk te verdienen, moeten we helemaal iets anders doen. Elke dag in de leeshoek maken we tijd om een boek te verknallen... euh nee.... om in een boek te lezen natuurlijk! In de kleuterschool lezen de juffen elke dag een boek voor, in de lagere school lezen de kinderen zelf een boek voor minstens 15 minuten. Naast al dat lezen, maken we ook graag wat tijd om de benen los te schudden op het jaarthemalied. Het bewijs hiervan kan je zien op deze video. Bekijk het samen eens en wie weet zie je jezelf dansen of herken je de stem van jouw juf of meester?!

Veel zing- dans en leesplezier!