Puzzelstuk Zingen & Swingen is binnen!

03/04/2018

Iris houdt van zingen en swingen, maar dat doet ze liever samen dan alleen. Daarvoor rekende ze op ons. We hebben deze muzikale uitdaging met beide handen gegrepen en zijn gestart met een reuze Carnavalsslinger. Deze kan je hier nog eens herbekijken. Groot en klein dansten samen hand in hand!

Maar om een puzzelstuk te verdienen, moesten we meer uit de kan halen. Daarom dat Iris een zing- en swingmeter heeft gemaakt. Bij elke muzikale activiteit mochten we een balkje kleuren. Elk gekleurd balkje bracht ons weer een stapje verder in de uitdaging. Bijbvoorbeeld bij de vele dansmomenten op de speelkoer, de muzikale turnlessen in het kleuter, de muzische hoogdag in het lager, de dansslinger voor de jarigen in het kleuter en ook de dagelijkse zing- en dansmomenten in de klas.

Eens de meters volgekleurd waren, was het eindelijk zover. We lieten Iris komen om te tonen wat we hadden bereikt... Iris had echter nog een verrassing in petto. Het puzzelstuk is pas binnen, als we met zijn allen nog eens dansten op het jaarthemalied. Dat hebben we uiteraard met veel plezier gedaan! We zongen de pannen van het dak zodat iedereen ons kon horen!

Joepie het vierde puzzelstuk is binnen: goed gedaan allemaal!

Images

IMG_0803IMG_0806IMG_0807IMG_0804IMG_0809IMG_0811IMG_0810IMG_0817IMG_0815IMG_0818IMG_0814IMG_0820IMG_0821IMG_0808