Patsy Mc Donald selecteert de winnaars van de afvalmannetjes!

26/03/2020

Er zijn al even nieuwe regels bij het sorteren van afval, dit is Patsy Mc Donald natuurlijk niet ontgaan. Ze zou graag de afvalbakken op de school een beetje vernieuwen om het sorteren gemakkelijker te maken! Daarvoor riep ze de hulp van onze oudste kleuters in...

Onze oudste kleuters kregen de opdracht om afvalmannetjes te ontwerpen, één mannetje per vuilbak. Ze moesten daarbij het mannetje versieren met materiaal dat in een bepaalde vuilbak hoort, zodat je meteen kan zien wat in welke vuilbak moet. De kinderen maakten prachtige ontwerpen en Patsy Mc Donald was enorm onder de indruk van hun creativiteit.

Er zijn echter slechts 4 verschillende afvalbakken dus Patsy moest een keuze maken... Ze selecteerde 5 winnaars waarvan de afvalmannetjes op alle vuilbakken van de hele school terecht zullen komen. Benieuwd wie die winnaars zijn? Kijk dan even naar het filmpje...

Proficiat aan alle creatieve kinderen van de derde kleuterklas en in het bijzonder aan onze 5 winnaars.