De Visitatie Knal Prestatie! Schooljaar 2017-2018

Dit schooljaar wordt een KNALjaar. Met het jaarthema leggen we de nadruk op een goede samenwerking. Samen kunnen we veel meer dan alleen.

Iris, het meisje met de gele jurk en de rode laarsjes, daagt ons uit. Ze geeft ons 6 opdrachten die we met de hele school tot een goed einde moeten brengen. Hiervoor hebben we de hulp nodig van alle kinderen op onze school maar ook van de ouders, grootouders, broers en zussen, …

De eerste opdracht was ‘Een spurtje naar Spanje’. Door samen veel kilometers af te leggen, probeerden we met z’n allen tot in het zuiden van Spanje te lopen. Met succes want het eerste puzzelstuk is binnen!

Voor de tweede uitdaging moesten alle kinderen elke dag minstens 15 minuten lezen of las de juf een verhaal voor. Alle 'leeskwartieren' werden nauwkeurig bijgehouden op een poster als bewijs voor Iris. Daarnaast moesten we met zijn allen volop knallen op de leesmarathon . En met succes want het tweede puzzelstuk is ook binnen!

Voor de derde uitdaging deden we mee aan de Ketnet Koekenbak ten voordele van de warmste week. We steunden hierbij de vzw 'School en Ziek zijn. Door de verkoop van onze koekjes, en met extra hulp van het oudercomité, verzamelden we in totaal €4000 !

Tijdens de vierde uitdaging liet Iris ons zingen en swingen. We gingen van start met een heuse carnavalsslinger en deden daarna verder via tal van andere activiteiten. Via een zing- en swingmeter moesten we bewijzen dat we een muzikale school waren. En met succes, want ook dit puzzelstuk hebben we binnen gehaald.

Geniet mee van onze knallende danskunsten op het jaarthemalied.

Wij knallen met z’n allen! Doe jij ook mee?